onsdag 23. februar 2011

500000 kroner rett ut av vinduet.

Tiden strekker ikke til. Ihvertfall ikke her i huset. Døgnet burde hatt 4-5 timer ekstra til søvn, 4-5 timer til skolearbeid, 3 timer til et sosialt liv, 2 timer til trening, så hadde kanskje hverdagskabalen min gått opp. Men et døgn med 39 timer er kanskje litt vel optimistisk?
Oppdatering fra hva som har skjedd med huset siden sist:
Siden sist er taket på ene delen av huset ferdig! *en liten applaus for det* Kan kanskje klare å ta noen bilder av resultatet i morgen, for det har eg ikke gjort enda. Vi har også fått vite at vinduene ikke vil komme før om 6-8 uker. Men de er ihvertfall på veg. Og så lenge vi er ferdig med byggingen til 1. Mai skal ikke eg si noe på det! :)
Vi har også fått vår første faktura på husbyggingen.. Noen som tørr gjette hvor høy den var? om man ser på overskriften så er det svaret på den. Derfor har vi fikset med banken sånn at vi er blitt heldige eiere av et lån! Vet ikke akkurat hvor mye det er å skryte av, så om noen har litt penger liggende til overs, er det bare å gi de til meg!
Vi har også valgt kjøleskap, og det er Bosch som er så heldige at de skal få gi oss (kanskje litt feil å si gi oss, ved tanke på at vi betalte ganske mye i butikken) et Side-by-side kjøleskap som ser sånn ca sånn ut:

og inni ser det sånn ut (kan ikke garantere at det vil se så ryddig ut inni når vi får det i hus):

Bildene er såklart stjelt rett fra BOSCH sin hjemmeside!

I morgen gidder kanskje rørleggeren å møte opp for å inspisere huset og arbeidet han skal gjøre, men det er langt fra sikkert. Han skulle nemlig egentlig møte opp i uken som var, men det skjedde ikke. Om han ikke kommer i morgen, så setter han resten av arbeidskarene våres på vent (tømrerne og diverse andre mennesker er avhengig av at rørleggerarbeidet blir gjort før de kan få gjort sitt arbeid). De som oppdager at eg virker litt frustrert over dette, har tatt helt rett. Eg er ganske frustrert, og vet rett og slett ikke hva eg skal gjøre om ikke rørleggeren kommer i morgen!
Men nå skal eg kose meg med noen tv-serier før eg tar kvelden! Kos dere =) (innlegget er skrevet 23 februar).

1 kommentar: