søndag 22. april 2012

Fin søndag.

Det er så utrolig deilig med fint vær! I dag har jeg sittet ute på verandaren våres å lest den siste boken til Stieg Larsson i serien om Salander. Spennende.


Hentet opp hagemøblene fra nøstet våres i dag, så måtte prøvesitte dem ;) Stormen som var her i vinter har dessverre tatt knekken på bordet (er blitt skjevt), men stolene er like gode.

I går brukte vi mye av dagen på å ommøblere. Det er mye som skal på plass før nr. 2 kommer. I går byttet vi om på soverommene. For noen uker siden byttet mannen min og jeg våres soverom til et rom som tidligere har vært gjesterom. I går byttet vi om på Amalie sitt rom og det som skal bli barnerom. Amalie har fått seg et litt større soverom, siden hun er den av oss som tilbringer mest tid på rommet.

Babyen skal få Amalie sitt gamle soverom. Nå som vi har det på plass kan vi begynne innkjøp av barneseng, wallstickers, teppe, gardiner og alt det andre :) Gleder meg til å se rommet ta form. Kan legge ved et bilde av rommet slik det ser ut per i dag (har bare et skap, en seng, og en gammel sprinkelseng stående). Gleder meg til å begynne prosjektet med barnerommet ;) Som dere ser henger det noen bilder på veggen, og de er bilder Amalie har hatt hengende der, som vi tenker at bare kan fortsette å henge der. Synes det er passende motiv på et barnerom, men Amalie som er snart 6 har vokst fra, så hun skal få nye bilder på sitt rom ;)


Den gamle sprinkelsengen er proppfull av Amalie sine gamle bamser for dem av dere som lurte på det..
Legger også ved et bilde av Amalie sitt rom. Syntes det ser litt stort og ukoselig ut, så får prøve å gjøre noe med det, men ingen butikker som har søndagsåpent her ;)

Litt mørkt dette bilde her, men dere ser litt av rommet fordiom.



Som dere ser har begge rommene hvite vegger, o.l. Men vi kommer til å gå for tilbehør/interiør som er i farger. Amalie sitt jenterom har mye rosa, og gutterommet kommer nok til å bli mye blått/grønt.Synes det er enklest å gjøre det slik, for da kan vi bare bytte bort tingene etterhvert som barna vokser fra det :D

Nå er det på tide å hente Amalie hjem igjen, hun har vært hos en venninne i noen timer. Må innrømme at det er litt deilig at hun nå er så stor at hun kan være på besøk hos venner alene. Litt gratis barnevakt nesten. :)

Dere må ha en fin søndagsettermiddag /kveld! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar